Individuální soutěže na dvěstěpadesátce

Jako další atrakci dvěstěpadesátky chceme nabídnout tři vložené individuální soutěže s velmi pěknými cenami od našich partnerů.

LEDLENSER noční etapa

Noční dobrodužství na úseku #8 Branžež - Kněžmost. Záludný terén, kdy je dobré osvětlení více než potřeba. Rovinatá etapa borovými lesy podél Drhlenských rybníků.

HUDY mountain stage

Všestranně náročná etapa na nejvyšší bod celé dvěstěpadesátky - Kozákov (744m). Začínáme zvlněným terénem, který končí technickým prudkým seběhem, a po krátké rovince následuje zbývajících 7km táhlým stoupáním na Kozákov. Kromě různorodého profilu se nám také střídá terén s alfaltem. #16 Můstky Lomnice - Kozákov

COMPRESSPORT vertical

Královská etapa #21 Líšný - Frýdštejn posílá pořádnou výzvu. Na největším stoupání celého závodu z Malé Skály na Kopaninu čeká silně výkonnostní soutěž určená pro borce, kteří rádi běhají rychle do kopce. Na necelých pěti kilometrech výhradně terénem nabídne 390 metrů převýšení. Začínáme u prodejny regionálních potravin na Malé Skále, končíme plácnutím na rozhlednu na Kopanině.

Odměníme vždy pět účastníků, tři s nejlepším časem, toho kdo se umístí na stejném místě jako je číslo úseku (tj 8, 16, 21) a jedna náhodná volba.

Pro všechny vložené závody platí, že výsledky se určují podle segmentů v oblíbené běžecké aplikaci STRAVA. Pokud tedy chcete nominovat někoho z Vašich borců a borkyň, je potřeba jen dohlédnout na to, aby "fungovali" na STRAVĚ a jejich čas se po doběhnutí zapsal do systému.

Další důvod přemýšlet o tom, komu dát jaký úsek!

Tak se na Vás těšíme!