Běžecký kemp s Ondrou Fejfarem

Měsíc před samotným závodem 250 ČESKÝ RÁJ vás zveme na Malou Skálu do Českého ráje na běžecký kemp, abyste posílili týmového ducha a mohli se na závod dokonale připravit.

Kemp je naplánován na povelikonoční víkend v termínu 22.–24.4.2022 a na starosti ho bude mít náš ambasador a skvělý trailový běžec Ondřej Fejfar. Ten vás vezme do okolních kopců, kde vám prozradí, jak se s nimi co nejlépe poprat nahoru i dolů. Tím to ovšem nekončí, těšit se můžete na běžecký dril pro zdokonalení techniky běhu, kompenzační cvičení a v sobotu večer také noční výběh za účelem nácviku nočních etap a testu vašich čelovek. Rezervace už teď na našem eshopu.

 

Pro běžecký kemp jsme zvolili magické místo uprostřed nejlepších terénů Českého ráje. Okolí Malé Skály je dějištěm závěrečných etap dvěstěpadesátky, z nichž úsek #21 Líšný - Frýdštejn můžeme označit jako královský. Navazující etapa #22 vede zase přes jeden z našich „běžeckým drahokamů“ trailem přes Drábovnu.

Pro účastníky dvěstěpadesátky bude běžecký kemp Ondry Fejfara skvělou přípravou. Kromě závodníků pro 250 ČESKÝ RÁJ rádi přivítáme všechny běžecké nadšence, kteří si budou chtít vylepšit techniku, získat nové zkušenosti, rádi se proběhnou nádhernou přírodou nebo si jen budou chtít vyčistit hlavu pobytem na čerstvém vzduchu. Náročnost bude přizpůsobema výkonnosti účastníků.

Ondra Fejfar má s organizováním běžeckých kempů letité zkušenosti: "Moc se těším, až si spolu zaběháme v Českém ráji. Se svým týmem pro Vás chystáme nabitý víkend plný běhání, nácviku techniky, ale i zajímavých přednášek. Bude to pro Vás super trénink pro blížící se dvěstěpadesátku, ale především strávíte víkend s lidmi stejné krevní skupiny, které jste Vy sami a společně Vás to posune zase o krůček dál. A nebojte se, že nebudete stíhat, běháme vždy v několika skupinkách tak, aby každý našel své optimální tempo".

Oba večery pro Vás Ondrův tým připraví poutavé přednášky a promítání ze světových horských závodů, přidá tréninkové tipy a stranou nezůstane také společenská stránka a dostatečný prostor pro diskusi nad zlatavým mokem. Zázemí pro celý kemp nám vytvoří Penzion Jizera Malá Skála s bohatým sportovním využitím. Pokoje jsou sice spartánštějšího typu, ale po celodenním programu vám garantujeme, že pro odpočinek budou sloužit dokonale! :-)

Termín: 22. – 24. dubna 2022 (začínáme večeří v pátek, končíme obědem v neděli)

Lokalita: Malá Skála, Český ráj, Penzion Jizera Malá Skála

Kapacita: 15 osob

Cena: 3.490 Kč rezervace na našem eshopu

Ubytování: 2 – 4 lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením

Stravování: Plná penze

Regenerace: Možnost masáží, fyzio a infra sauny (za příplatek)

Navíc: Testování běžeckých bot Inov-8 a Craft, soutěže o ceny

 

Těšíme se na Vás!

 

Běžecký kemp pro závod 250 ČESKÝ RÁJ organizuje Ondřej Fejfar, Českých bratří 1002, Vrchlabí, ičo: 74819887, tel.: +420 724 772 115, email: info@ondrejfejfar.cz