Hledáme běžce, aby otestovali trasu závodu

Hodně nám záleží na tom, aby trasa závodu 250 ČESKÝ RÁJ byla perfektní a skvěle popsaná.Tím, jak tady žijeme, běháme a jezdíme na kole jsme trošku ztratili objektivitu a mohlo by se stát, že něco popíšeme nedostatečně nebo některá orientačně složitější místa prostě přehlédneme. 

Proto bychom rádi vyzvali běžce z okolí nebo ty, kteří prostě projíždějí okolo, aby nám pomohli trasu naběhat, ověřit její popis a upozornit na nečekaná úskalí.

Dalším důležitým faktorem je i to, že sbíráme referenční časy jednotlivých úseků, abychom odladili časový harmonogram, kdy budeme jednotlivé týmy pouštět na start s očekáváním, že do cíle doběhnou všichni přibližně ve stejný čas.

Napište nám prosím na email nebo do zpráv na facebooku, vyberte si úsek, který vás osloví a vyražte se proběhnout do Českého ráje.

Díky

Za 250 ČESKÝ RÁJ Milan, Jirka a Míra

 

Trasa 2024

Kudy povede trasa letošní dvěstěpadesátky, jaké jsou změny oproti loňsku a jak jsme posunuli ćasové limity.

O klubu 250 FANS

Novinka pro přihlášení na ročník 2025. Základní informace a způsob losování startovného na dvěstěpadesátku.

Značení, navigace a jak se neztratit

Kromě atraktivní trasy vedoucí Českým rájem, kterou jsme pro Vás připravili je důležité, abyste si závod náležitě užili a nikde nebloudili. K tomu přispěje kvalitní značení trasy, ale také Vaše příprava před závodem. Tady jsou naše doporučení.