Last minute info před startem

Přinášíme souhrn těch nejaktuálnějších informací.

Finální startovní listina

Startovka je uzavřená, její finální podoba je online na našem webu včetně itineráře pro každý jeden team

Informací není nikdy dost. Oblíbený podcast

Všechno důležité v kostce uslyšíte v rozhovoru s námi pořadateli. Speciálně natočeno o víkendu jen a jen pro Vás. Poslechněte si cestou do práce jako podcast nebo společně s ostatními při příjezdu na závody. 20 minut nabitých informacemi. Poslouchej zde. Platí hlavně pro běžce, kteří budou na dvěstěpadesátce prvně nebo dokonce naskočili na poslední chvíli.

Změny, aktuální informace z trati

Připravili jsme stránku, která má za úkol informovat o změnách na trase na poslední chvíli a bude doplňována o informace, které se narodí během značení trasy ve čtvrtek a pátek. Hlavně však co zjistíme v průběhu závodu. Průběžně ji prosím sledujte.

Příjezd do kempu, ubytování, registrace

Nechce si dostatečnou časovou rezervu, ať v klidu zvládnete výše uvedené činnosti a ještě si k tomu třeba koupíte povedené letošní triko. Správné zadání pro navigaci je toto.

Výsledkový servis

Se startem závodu se rozjede i výsledkový servis přímo do mobilu. Najdete na webu nebo v kanceláři závodu při registraci naskenujte si QR kód a jste tam!

Fotografie

Čtrnáct fotografů na startu, trati a v cíli budou už během závodu plnit naši fotogalerii. Ta umí hledat podle tváří, tak se vašim fotkám dostanete rychle bez zdlouhavého listování v galerii. Prosím usmívejte, ať jste krásní:-)

Rozjedeme to spolu na fajsu a instáči

Budeme to tam práskat o sto šet. Přidejte se k nám, lajkujte, tagujte #nejkrasnejsizavod #250ceskyraj @250ceskyraj.

Aktuální předpověď počasí

Pěkné slunečné počasí, jen v pátek přes den více oblačnosti. Oba dny bez deště s maximálními denními teplotami 18 až 21 °C (v pátek i v sobotu). Minimální teploty 8 až 5 °C, v údolích a roklinách i kolem 3 °C. Mírný severozápadní vítr o rychlostech do 20 km/h se bude během noci na sobotu měnit na severní a bude slábnout, v sobotu pak bude většinou slabý proměnlivý. 

Noční obloha

Co bude vidět na noční obloze popisujeme v malém článečku.

Příští rok

Veříme, že všechno dobře dopadne, #nejkrasnejsizavod se vám bude líbit a budete chtít přijet i za rok, konkrétně 17.-19.5.2024. Startovné začneme na našem eshopu nabízet hned ve čtvrtek po závodě 1.6. večer od 19:00hod

Těšíme se na fajn víkend nabitý energií a plný emocí! Tak už přijeďte!

Za stovku dobrovolníků z Českého ráje

Jirka, Milan, Míra